Hallo ik ben Petra, maar zeg maar Peet!

Ik help drukke vrouwen met een bruisend brein aan zelfvertrouwen, ontspanning en productiviteit.


Ik ben een multipotentialist, een vrouw met een onstuitbaar verlangen naar verwondering. Ik heb veel interesses en vaardigheden en ik heb ontdekt dat kunst en creatief zijn mijn behoeftes vervullen. Je kunt mij herkennen aan een lach op mijn gezicht en een groot glas (koud geworden) rooibosthee in mijn buurt!

Vastlopen op te veel ideeën

Rond mijn 40ste was ik compleet opgebrand door het gevoel nooit ‘op mijn plek te zitten’…  Ik maakte diverse studie en carrière switches en paste mij voortdurend aan. Mijn hoofd was zo vol en druk dat ik blokkeerde en niets deed, ook niet wat ik het allerliefste doe; kunst maken. 

Tot ik de diagnose ADHD kreeg. Toen ging er bij mij een lichtje branden en heb ik mijn leven omgegooid.

Stap uit je comfortzone

Duizend-en-een ideeën en weer iets nieuws beginnen? HELL YES!!!

Ik kleur graag buiten de lijntjes van mijn (en anderen hun) comfortzone! Ook al lukt niet alles, ik doe waar ik blij van word.

Life is art. Paint your dreams.

Het leven ervaar ik als kunst. Ik geniet en verwonder mij dagelijks. Fouten maken mag daarbij, het proces is belangrijker dan het product! Dan kies ik gewoon een andere vorm, kleur of techniek of begin opnieuw! Ach wat is fout, ik schilder toch mijn dromen? Of geef ze vorm in collages, boetseer, fotografeer, teken of kleur... En weet je wat, ik kan het jou ook leren, lees hieronder hoe!

Meer en meer leer ik mijn eigen unieke stem te gebruiken en mij over te geven aan de vele creatieve ideeën die intuïtief goed voelen. Mijn werk zou ik willen omschrijven als kleurrijk en verhalend.  Af en toe kritisch en confronterend. Luchtig maar wel serieus en altijd esthetisch.

 

Wil jij jouw dromen schilderen?

Ik kan je inspireren. Je leren luisteren naar je gevoel en ik prikkel je creatieve brein! Ik begeleid jou, met kleine stapjes (maar niet te klein!) zodat jij je ideeën ook echt vorm gaat geven. Ik leer je genieten van je drukke creatieve brein. Dat kan op drie manieren;

 

 

Online workshop

Rare tijd nu met alle corona maatregelen... Tijd waarin we veel moeten verwerken. Creatief zijn kan daar bij helpen.  Ontspan, verdiep en groei... Kom in een flow; vanuit je hoofd in je handen.

De creatieve pakketten zijn een ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. De mooi vormgegeven producten hebben allemaal een duidelijke instructie en bevatten alles wat je nodig hebt om jouw creatieve project tot een prachtig eindresultaat te volbrengen. Kies een pakket en verbaas jezelf met het moois dat je maakt!

 

Mindful-kunst training

De huidige stressvolle tijd waarin je veel thuis werkt en weinig afstand kunt nemen kan een gevoel van somberheid of uitzichtloosheid geven. Of juist een druk hoofd met belemmerende gedachten. Gevolg is dat je heel veel wil maar niet in actie kunt komen...

Deze cursus  gaat daar verandering in brengen.   Ga lekker creatief aan de slag met de aangeboden technieken of ontwikkel je zelfinzicht met de filosofische en artistieke theorie. Je hoeft niet te kiezen je kunt en- en!

Coaching

In een coachings-traject begeleid ik je om daadwerkelijk dat te doen waar je blij van wordt. Creatief bezig zijn zorgt voor evenwicht tussen denken, voelen en handelen.

Via creatieve projecten krijg jij inzicht in jezelf, wat wil jij? 

Je ontwikkelt je creatieve talent en verdiept je in jezelf. Je haalt hier voldoening uit en zal al snel gaan merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Dat je confrontaties of stress beter aankan.