Kies je verwondering

kunstproject/inval

Kunstenaar voor de klas. Ter vervanging voor korte of langere tijd.  Voor; basisonderwijs, Speciaal onderwijs, onderbouw, voortgezet onderwijs. (Bevoegd en in bezit van VOG)

Actieve maak-lessen, geschikt voor alle groepen en niveaus. De mogelijkheden van vakoverstijgend werken met kunst en cultuur als uitgangspunt zijn onuitputtelijk en geven ruimte voor het ontdekken van de eigen talenten van iedere leerling.

Prijs: € 365,-

 

Voor een langlopend lesproject of een kunstproject op maat maak ik graag een prijsopgave na overleg.

 

Teach the teacher

Visievorming, kunst en cultuur.  Inspiratie training voor het team. Studiemiddag, teambuilding, inspiratie nodig voor de creatieve vakken? Een thema, cultureel erfgoed of burgerschap, in de verwonderkamer raak je samen met je collega's geïnspireerd en verwonderd en maak je een vliegende start met de opzet van een schoolbreed gedragen visie op kunst en cultuur. Of je werkt aan een doorlopende leerlijn.

 

Team inspiratiesessie voor max. 15 deelnemers. 3 uur (30 min. verwonderende intro presentatie, daarna actief in werkgroepen aan de slag. 30 min afronding.) Digitaal verslag met tips en ideeën. Mogelijkheid tot vragen stellen via mail tot 1 maand. Ook mogelijk online in teams te doen.

Prijs: 379,-