Dit gaat echt jouw juni worden, ik voel het!

grafische afbeelding van een menselijk hart. oude schoolplaat in blauw en rood. Grote en kleine bloedsomloop

Wat zijn we toe aan een beetje zomer he? Ben jij al begonnen met vakantie plannen of andere lekkere zomer plannen? Ik vind het heerlijk dat gevoel van het begin van een mooie zomer. Nieuwe avonturen beleven, nieuwe mensen en culturen leren kennen, smaken, geuren en kleuren ontdekken. Dat geeft een stoot energie. In de zomer voel ik mij altijd energieker en actiever. De kunst is om dit gevoel vast te houden of te kunnen oproepen wanneer je maar wil! Dat kan met behulp van hele simpele technieken. Daar ga ik je tips en hints voor geven in de Jouw Juni challenge. Een maand lang zomerse creatieve tips, opdrachten en samen  investeren in een creatieve mindset die ervoor zorgt dat je moeiteloos productief en energiek blijft het hele jaar door! Doe je ook mee?

 

Waarom zou je meedoen?

  • Je staat aan het begin van een mooie zomer. Je voelt je blij en ontspannen. Je wil altijd moeiteloos genieten van het leven, zonder er over na te hoeven denken. Dit gevoel wil je vasthouden, opslaan en uitdiepen, en misschien wel het allerbelangrijkst kunnen oproepen wanneer je maar wil!
  • Je leert een staat van zijn creëren waarin je productief bent en moeiteloos aan de slag gaat. In jouw juni leer je technieken om in deze mindset te komen.
  • Je bent op zoek naar een fijn en gelukkig leven, maar weet niet precies wat dat voor jou dan is en hoe daar te komen.
  • Als je houdt van groots dromen en je creativiteit de vrijheid te geven…
  • Je wilt iets maar het is te groot en het is een droom en dromen zijn bedrog. (niet dus!)
  • Je wilt eens kijken hoe andere vrouwen met chaotische en drukke breinen creativiteit toepassen om hun leven leuker en overzichtelijker te maken zonder dat het alle energie wegzuigt.
  • Om eens te proeven aan mijn manier van werken, investeer in jezelf je zal je verbazen hoeveel rendement het je oplevert!