leven is kunst, schilder je dromen.

Ik heb ontdekt dat ik als multipotentialist en breed getalenteerde vrouw niet gelukkig ben zonder uitdaging en verwondering.
Ik heb nu eenmaal veel verschillende interesses en vaak een heel druk hoofd, maar ook een lijf dat af en toe vraagt om rust... Creatief bezig zijn zorgt bij mij voor evenwicht tussen denken, voelen en handelen

Het leven is kunst.  Ik geloof dat je groeit en gelukkiger bent als je naar je gevoel luistert en je dromen schildert!

Als ervaringsdeskundige op gebied van onzekerheid, vermoeidheid, stress, burn-out en bore-out en ADHD maak ik creatieve cursussen voor vrouwen met een bruisend brein! Wil je meer weten? Klik op de knop hieronder.

 

Wat was het leuk he, Jouw Juni? Inmiddels is het juli en is de challenge afgelopen. Maar wil jij graag het hele jaar door een zomerse mindset?  Daar gaan de opdrachten en tips van Jouw Juni je bij helpen.

Het Jouw Juni werkboek blijft namelijk de hele zomer verkrijgbaar. 45 pagina's prachtig zomers vormgegeven zomer vibes!  Mooi als naslagwerk of om in de vakantie (nog eens) op je gemak te lezen en zelfstandig de mindlift te ontdekken.

 


Naast inspirerende kunst trainingen geef ik ook in-company workshops in onderwijs en bedrijfsleven.
Samen werken aan; onzekerheid, depressie, angst voor afwijzing en schaamte, (h)erkenning zorgt voor rust. Het doel van de training is het voorkomen van uitval op de werkvloer. De training is voor mensen met symptomen van stress en oververmoeidheid, verveling, burn-out, bore-out, multipassionates en AD(H)D. Heb je interesse in een training laten we dan een afspraak maken om te kijken welk traject het beste past. Lees meer...

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over creatieve coaching voor ondernemende vrouwen met een druk hoofd!?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ik ga je niet spammen, beloofd! En zal nooit je gegevens delen. Ongeveer eens per maand krijg je een mailtje met creatieve  inspiratie en interessant nieuws. Natuurlijk kun je je op elk gewenst moment weer uitschrijven.