Let's do what we love and do lots of it!


Schilder jij jouw dromen al? Of ben je zo druk met de dromen van anderen dat je niet meer aan die van jezelf toe komt...? Ik heb ook lang een soort circus act met mijn kwasten uitgevoerd waarbij ik vooral mijn publiek probeerde te entertainen waardoor mijn eigen kunst en dromen er vaak bij in schoten.

Als kunstdocent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik dat het heel belangrijk is om jouw dromen te schilderen. Het leven is toch een kunst!
Natuurlijk hoef je het niet bij schilderen te houden. Je kunt ook boetseren, knippen, plakken, timmeren, lijntjes trekken... Vind jij het nu moeilijk om te beginnen of heb je hulp nodig bij bepaalde technieken en materialen? Ik kan je daarbij helpen kijk vooral eens rond hier op mijn site en als je nog vragen hebt aarzel niet om te mailen of te bellen, ik help je graag!


Creatieve coaching, wat is dat?

Heb je zorgen of voel je je soms depressief, overbelast heb je AD(H)D, burn-out of andere mentale klachten? Of voel je dat je het even allemaal niet meer weet dat het veel is dat je tegen grenzen aan loopt... Denk dan eens aan creatieve coaching en ontdek de kracht van creativiteit.

Vaak heb je ideeën of gevoelens die je niet precies kunt verwoorden. Maar zoals het gezegde luidt; een beeld zegt meer dan duizend woorden! Dus ga aan de slag met jouw creativiteit. Visualiseer je wensen en creëer jezelf weer blij!  Ben je bang dat je niet creatief bent? Ik denk dat iedereen creatief is euh... ik weet dat iedereen creatief is! En niet iedereen is Picasso of Rembrandt, maar wil je dat? Het is namelijk veel leuker om jouw eigen stijl te ontdekken! En daar help ik je graag bij.

 

Dromen Denken Doen, creatieve coaching helpt je doelen visueel maken

Géén knutselclubje maar met behulp van creativiteit inzicht krijgen in jouw wensen en jouw dromen.

Wat heb je aan een workshop bij mij?

- Je hebt tijd geïnvesteerd in iets doen waar je blij van wordt, dat gaat voor verrassende (zelf)inzichten zorgen!

- Je maakt met jouw twee handen en je creatieve geest, iets moois!

- Je hebt nieuwe vaardigheden geleerd, en je brein geprikkeld!

- Je bent uit je hoofd gekomen om met je handen de weg naar je hart te vinden! En hierdoor ben je meer ontspannen en gelukkiger!

 

Zo gaat het tijdens een workshop:

- Jij bepaald waar je begint, als beginner of gevorderde... Ik zorg voor alles wat je nodig hebt.(om te kijken welke cursus of welk niveau voor jou het meest geschikt is kunnen we even mailen met elkaar!)

- Je gaat een versnelling lager, ontspant en creëert ruimte en inzicht in wat jij belangrijk vindt en wat je daar verder mee wil.

- Je gaat pragmatisch aan de slag, een duidelijke lesopbouw zorgt voor  daadwerkelijk resultaat!

 


Raak geïnspireerd, maak tijd voor jezelf, ontspanning en persoonlijke groei.