‘You are what you keep.’ -Picasso

Ik verzamel, in mijn gezin noemen ze het hoarden... Maar ik noem het mijn beeld-geheugen. Het leuke is, overal zijn beelden, elke dag zie ik ik wel een leuk grappig, lief of mooi ‘plaatje’ voorbij komen, een beeld dat me raakt of een glimlach op mijn gezicht tovert en soms ook een traan... In de vakanties ben ik die toerist die nog een extra foldertje pakt of meteen mijn kopje van het schoteltje trekt omdat er zo’n mooi kanten rondje (hoe noem je zo’n ding?) onder ligt!

Dus ik heb veel, heel veel mooie plaatjes!!!

Een stapeltje op mijn bureau... in de archiefkast een la vol, op zolder dozen vol! Poëzieplaatjes, luciferdoosjes plaatjes, stickertjes, postzegels... Dit is geen rommel,  integendeel! Dit is inspiratie, ik maak er de mooiste kunstwerken mee zoals mijn paneeltjes! Natuurlijk wil ik mijn archief ook met alle liefde delen, ik heb immers genoeg!

Petra van Peentyourdreams

Petra Rekman

eigenaar van Peentyourdreams


Schuiven met die mooie plaatjes!

Herinneringen in kleur of juist zwart wit, vintage, modern of romantisch... er is veel, heel veel mogelijk met paneeltjes. Een ding is zeker, je kunt er je creativiteit helemaal in kwijt. En met een paar paneeltjes creëer je al een zeer persoonlijk en kleurrijk kunstwerk.

Wil jij dat nou ook? Kom een workshop doen en laat je creativiteit los op de kleine houten blokjes van 12x12x2 cm. Met foto's, plaatjes uit tijdschriften, plakplaatjes, stickers, kantjes, randjes en bandjes maak jij je eigen paneeltjes. Je hoeft dus helemaal niet super creatief te zijn of goed te kunnen tekenen. Wel moet je kunnen knippen en plakken!

Elk paneeltje kun je naar eigen (woon)smaak en sfeer samenstellen. Maak er meerdere in dezelfde stijl of ga juist voor contrast. Na deze workshop ga je naar huis met een kunstwerk waar je nog heel lang van kan genieten en trots op kan zijn en dat je thuis verder kunt uitbreiden. Schrijf je dus snel in want ik heb er zin in!!!

Géén knutselclubje maar echt een  techniek leren en iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Raak geïnspireerd en verras jezelf en anderen met een prachtig eindproduct waar je trots op bent.