Home » Aanbod

Life is art, paint your dreams!

Schilder jij jouw dromen al? Of zitten ze verstopt tussen alle briljante ideeen die er in jouw brein rondgaan. Of ben je zo druk met de dromen van anderen te schilderen dat je niet meer aan die van jezelf toe komt...? Herkenbaar hoor. Ik heb lang een soort circus act met mijn kwasten uitgevoerd waarbij ik vooral mijn publiek probeerde te entertainen waardoor mijn eigen kunst en dromen er vaak bij in schoten.

Maar als kunstdocent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik inmiddels dat het heel erg belangrijk is om jouw dromen te schilderen. Het leven is immers een kunst!
En natuurlijk hoef je het niet bij schilderen te houden. Je kunt ook boetseren, knippen, plakken, timmeren, lijntjes trekken... Vind jij het nou moeilijk om te beginnen of heb je hulp nodig bij bepaalde technieken en materialen? Ik bied diverse creatieve workshops aan. In zo'n twee en een half uur leer je de basisbeginselen van een techniek. Je leert ook hoe je deze techniek en materialen thuis kunt gaan gebruiken.

Overzicht aanbod


Wat heb je aan een workshop bij mij?

- Je hebt jezelf tijd gegeven om iets te doen waar je blij van wordt, heel belangrijk en kan voor verrassende inzichten zorgen, dus wees gewaarschuwd!

- Je maakt een product, helemaal zelf met jouw twee handen en je creatieve geest! iets moois!

- Je hebt vaardigheden geleerd zodat je thuis verder kunt met doen waar jij van houdt en blij van wordt.

- Je bent uit je hoofd gekomen om met je handen de weg naar je hart te vinden! En hierdoor ben je meer ontspannen en gelukkiger!

 

Zo gaat het tijdens een workshop:

- Jij bepaald waar je begint, als beginner of gevorderde... Ik zorg voor alles wat je nodig hebt.(om te kijken welke cursus of welk niveau voor jou het meest geschikt is kunnen we even mailen met elkaar!)

- Je gaat een versnelling lager, ontspant en creëert ruimte en inzicht in wat jij belangrijk vindt en wat je daar verder mee wil.

- Je gaat pragmatisch aan de slag, een duidelijke lesopbouw zorgt ervoor dat je daadwerkelijk iets maakt! En hier geld natuurlijk net als met alle dingen in het leven, hoe meer je oefent hoe beter je wordt!

 


Géén knutselclubje maar echt een  techniek leren en iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Raak geïnspireerd, maak tijd voor jezelf jezelf om te ontspannen en voor persoonlijke groei.


Creatieve coaching, wat is dat?

Heb je zorgen of voel je je depressief, overbelast heb je AD(H)D, burn-out of depressieve klachten? Of voel je dat je het even allemaal niet meer weet, dat het veel is dat je tegen grenzen aan loopt... Denk dan eens aan creatieve coaching en ontdek de kracht van creativiteit.

Vaak heb je ideeen of gevoelens die je niet precies kunt verwoorden. Maar zoals het gezegde luidt; een beeld zegt meer dan duizend woorden! Dus ga aan de slag met jouw creativiteit. Visualiseer je wensen en creëer jezelf weer blij!  Ben je bang dat je niet creatief bent? Ik denk dat iedereen creatief is euh... ik weet dat iedereen creatief is! En niet iedereen is Picasso of Rembrandt maar wil je dat? Het is namelijk veel leuker om jouw eigen stijl te ontdekken! En daar help ik je graag bij.

 

Dromen Denken Doen, creatieve coaching helpt je doelen visueel maken