Home » Aanbod » publicaties

Venusnijd

Wàt?!... Ja deze Freudiaanse verspreking maak ik opzettelijk! Wist jij dat je vrouwbeeld van invloed is op jou als persoon, je zelfvertrouwen en de keuzes die je maakt? 

In dit e-book beschrijf ik mijn onderzoek naar het vrouwbeeld. Omdat ik van mening ben dat bewust wording van het vrouwbeeld grote invloed heeft op de toekomst van alle vrouwen. Dus niet alleen op jouw toekomst en zelfbeeld maar ook op die van je partner, kinderen, leerlingen en de mensen om je heen! Alleen bewustwording helpt je al jezelf beter te begrijpen...  #invloedmetimpact

Daarom maakte ik dit e-book, het wordt veel meer dan alleen dat, het is eigenlijk een cursus bewustwording in een prachtig vormgegeven jasje! Omdat we toe zijn aan verandering en dat begint bij jezelf, als jij verandert, verandert de wereld met je mee...

Op het moment ben ik druk bezig met schrijven en ontwikkelen, de laatste ontwikkelingen deel ik op Insta, volg je mij daar al?

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit e-zine.

Het (H)art e-zine is binnenkort verkrijgbaar via mijn webshop. Prachtig om cadeau te geven aan een geliefde of aan een dierbare.

Voor 17,- euro heb je een origineel en hartverwarmend geschenk, boordevol informatie over het hart. Wetenschappelijk, geschiedenis, kunst, weetjes en zelfs creatieve opdrachten! Iedereen kan naar hartenlust genieten van dit document!