Jouw Juni Exclusief

Het werkboek bij Jouw Juni; een zomerse challenge die jouw een mindlift bezorgde!

Een heerlijk zomers werkboek in je mail. In het werkboek geef ik tips, opdrachten en voorbeelden om je een zomer mindset aan te meten.

Dit is een online cursus van een maand in een werkboek gebundeld. Als je het werkboek besteld krijg je een samenvatting van de mailtjes die ik de hele maand juni heb verstuurd naar de deelnemers van de challenge. (dus in een pdf via de mail, niet meer elke dag een mooi vormgegeven mailtje!)

Absoluut een must als je last heb van winterdip, of als je  een begin wil maken met mindfull leven en doen waar je blij van wordt.

Heb jij meegedaan met Jouw Juni of heb je het werkboek besteld? Dan zou ik het enorm waarderen als je even een korte reactie plaatst hieronder. Wat vond je er van? Wat heb je geleerd? Je helpt mij met mijn product en dienst te verbeteren, dan kan ik jou weer beter helpen. Alvast bedankt!

Comments

There are no comments yet.

Add comment

Venusnijd

Wàt?!... Ja deze Freudiaanse verspreking maak ik opzettelijk! Wist jij dat je vrouwbeeld van invloed is op jou als persoon, je zelfvertrouwen en de keuzes die je maakt? 

In dit e-book beschrijf ik mijn onderzoek naar het vrouwbeeld. Omdat ik van mening ben dat bewust wording van het vrouwbeeld grote invloed heeft op de toekomst van alle vrouwen. Dus niet alleen op jouw toekomst en zelfbeeld maar ook op die van je partner, kinderen, leerlingen en de mensen om je heen! Alleen bewustwording helpt je al jezelf beter te begrijpen...  #invloedmetimpact

Daarom maakte ik dit e-book, het wordt veel meer dan alleen dat, het is eigenlijk een cursus bewustwording in een prachtig vormgegeven jasje! Omdat we toe zijn aan verandering en dat begint bij jezelf, als jij verandert, verandert de wereld met je mee...

Op het moment ben ik druk bezig met schrijven en ontwikkelen, de laatste ontwikkelingen deel ik op Insta, volg je mij daar al?

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit e-zine.

Het (H)art e-zine is binnenkort verkrijgbaar via mijn webshop. Prachtig om cadeau te geven aan een geliefde of aan een dierbare.

Voor 17,- euro heb je een origineel en hartverwarmend geschenk, boordevol informatie over het hart. Wetenschappelijk, geschiedenis, kunst, weetjes en zelfs creatieve opdrachten! Iedereen kan naar hartenlust genieten van dit document!