Home » Over mij

Hallo ik ben Petra, maar zeg maar Peet!


Ik ben een multipotentialist, een vrouw met een onstuitbaar verlangen naar verwondering. Ik heb veel interesses en vaardigheden en ik heb ontdekt dat kunst en creatief bezig zijn mijn behoeftes vervullen. Je kunt mij herkennen aan een lach op mijn gezicht en een groot glas (koud geworden) rooibosthee in mijn buurt!

Ik help vrouwen hun creativiteit te ontwikkelen om het leven een beetje mooier vorm te geven.

Op zoek naar prikkels, maar vastlopen op te veel ideeën

Rond om mijn 40ste was ik compleet opgebrand door het gevoel nooit ‘op mijn plek te zitten’…  Ik twijfelde enorm aan mijzelf, maakte diverse studie en carrière switches en paste mij voortdurend aan. Mijn hoofd was zo vol en druk dat ik blokkeerde en niets meer kon, ook niet wat ik het allerliefste doe; kunst maken. Ik had onverklaarbare lichamelijke klachten en was rusteloos en moe en voelde mij daar schuldig over naar mijn gezin. Na veel medisch onderzoek kreeg ik de diagnose ADHD. Toen ging er bij mij een lichtje branden!

Kleur buiten de lijntjes van je comfortzone

Duizend en een ideeën tegelijk en toch weer iets nieuws beginnen? HELL YES!!! Sommige mensen zullen daar iets van vinden, maar dat heb ik achter mij gelaten!  Ik kleur gewoon graag buiten de lijntjes van mijn (en anderen hun) comfortzone! Ook al lukt niet alles ik groei, leer en maak mooie dingen. Dit zorgt voor verbinding en liefde. Liefde voor mijzelf, schoonheid en het leven! Mooi he?!

Life is art. Paint your dreams.

Het leven ervaar ik als een kunst. Ik geniet en verwonder mij dagelijks over wat ik allemaal zie en wat er allemaal gemaakt en gedaan is en wat er nog komt… Fouten maken mag daarbij, het proces is belangrijker dan het product! Dan kies ik gewoon een andere vorm, kleur of techniek of begin opnieuw! Ach wat is fout, ik schilder toch mijn dromen? Of geef ze vorm in collages, boetseer, fotografeer, teken of kleur... En weet je wat, ik kan het jou ook leren, lees hieronder hoe!

 

Wil jij jouw dromen schilderen?

Ik kan je inspireren. Je leren luisteren naar je gevoel en ik prikkel je creatieve brein! Ik begeleid jou, met kleine stapjes (maar niet te klein!) zodat jij je ideeën ook echt vorm gaat geven. Ik leer je genieten van je drukke creatieve brein. Dat kan op drie manieren;

 

 

Online workshop

Rare tijd nu met alle corona maatregelen... Tijd waarin we veel moeten verwerken. Creatief zijn kan daar bij helpen.  Ontspan, verdiep en groei... Kom in een flow; vanuit je hoofd in je handen.

De creatieve pakketten zijn een ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. De mooi vormgegeven producten hebben allemaal een duidelijke instructie en bevatten alles wat je nodig hebt om jouw creatieve project tot een prachtig eindresultaat te volbrengen. Kies een pakket en verbaas jezelf met het moois dat je maakt!

 

Mindful-kunst training

De huidige stressvolle tijd waarin je veel thuis werkt en weinig afstand kunt nemen kan een gevoel van somberheid of uitzichtloosheid geven. Of juist een druk hoofd met belemmerende gedachten. Gevolg is dat je heel veel wil maar niet in actie kunt komen...

Deze cursus  gaat daar verandering in brengen.   Ga lekker creatief aan de slag met de aangeboden technieken of ontwikkel je zelfinzicht met de filosofische en artistieke theorie. Je hoeft niet te kiezen je kunt en- en!

Coaching

In een coachings-traject begeleid ik je om daadwerkelijk dat te doen waar je blij van wordt. Creatief bezig zijn zorgt voor evenwicht tussen denken, voelen en handelen.

Via creatieve projecten krijg jij inzicht in jezelf, wat wil jij? 

Je ontwikkelt je creatieve talent en verdiept je in jezelf. Je haalt hier voldoening uit en zal al snel gaan merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Dat je confrontaties of stress beter aankan.