Home » over mij

Peentyourdreams

Hallo ik ben Petra, maar noem me maar Peet! Ik ben eigenaar van Peentyourdreams en ik heb duizend en een creatieve ideeën die ik het liefst tegelijk uitvoer! Ik hou het allermeest van creatief bezig zijn. Kunst maken en creatieve experimenten met veel kleur en mooie beelden.  En ja ik heb ADHD...!

Ik kreeg de diagnose pas toen ik bijna 40 was maar vermoedde al langer dat er iets was. Dat is begonnen in mijn jeugd.. Ik was geen slechte of drukke leerling maar ik kon altijd beter volgens de mensen om mij heen... Er kwam gewoon niet uit wat er wel in zat! Ik heb het vaak moeilijk gehad want ondanks mijn hyper actieve brein vol met ideeen kon ik eigenlijk nooit een ding goed uitvoeren. Ik wist ook nooit goed wat ik nou echt wilde. Dat maakte mij onzeker en zorgde dat ik meerdere keren in een burn-out belandde. Toen kwam de diagnose en kreeg ik na veel onderzoek, inzicht in mijzelf en kon ik mijzelf en mijn ADHD omarmen.

Ik heb geleerd naar mijn kwaliteiten te kijken;  mijn positieve sprankelende energie, mijn empathisch vermogen en een tomeloze creativiteit. Deze zet ik in bij mijn missie om vrouwen met ADHD te ondersteunen in de (soms moeilijke of lange) zoektocht naar een prettiger leven met ADHD. Ik weet namelijk zeker dat elke vrouw een unieke set super powers heeft!  Vaak zitten ze verstopt onder een dikke beschermende laag bescheidenheid of een glimlach en dienstbaarheid...  Of ze liggen samen met je op de bank in een vermoeiende en nare burn-out... Of ze stuiteren lekker met al je andere gedachten door je hoofd. Het kan allemaal een verlammend effect hebben op je leven. Waardoor je je misschien niet helemaal lekker voelt of je zelfs depressief kan worden.

Maar er is een oplossing, dat heb ik als ervaringsdeskundige ontdekt. Namelijk de kracht van creativiteit.  Met creativiteit kun je verbinding maken, herkenning vinden maar ook jezelf opnieuw uitvinden. En dat is wat ik nog steeds doe;  elke keer mijzelf opnieuw uitvinden!

Ik wil jou graag het volgende mee geven; kijk goed naar jezelf en de enorme kennis en kwaliteiten die jij hebt! Schrijf ze op, teken ze, visualiseer je kracht en groei!

Paint your dreams!