Over ontspannen en creativiteit.

Naast moeder ben ik;  een creatieve duizendpoot, planner, taxichauffeur, boodschappendienst en kunstdocent. Ik hou van kunst, lekker eten en de zon en Ik ben zowel hobbymatig als professioneel creatief.

Een tijdje geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik vond het moeilijk mijn bed uit te komen in de ochtend. De dagelijkse gang van zaken, mijn gezin, werk…het gaf mij geen voldoening meer. Ik was moe en futloos maar het leek wel dat hoe meer ik sliep, hoe moeder ik werd. Ik had wel veel creatieve plannen, vooral ’s nachts en daar lag ik dan weer over te malen in plaats van te slapen! Maar ik kon de tijd, focus en energie niet vinden om er mee aan de slag te gaan. Ik had al mijn energie nodig voor de dagelijkse beslommeringen.

 

Frustraties al om, ik voelde mij opgejaagd en gestrest. Het werd zo erg dat ik lichamelijke klachten kreeg. Toen kwam er een openbaring! De fysiotherapeut zei dat mijn hoofd zo vol zat dat ik mijn gevoel geen ruimte gaf, alle prikkels hoopten zich op in mij hoofd. DAT WAS HET!  Ik moest uit mijn hoofd!

 

Ik heb een bullet journal gekocht en ging datums opschrijven en plannen zodat ik overzicht kreeg. Al snel ging ik ook tekeningetjes maken en pakte mijn waterverf erbij… doordat ik hiermee bezig was merkte ik dat de drukte in je hoofd weg gaat als je in een creatieve flow komt. Ik kon weer genieten van kleine dingetjes en zat minder in mijn hoofd!

 

Nu maak ik bewust tijd om te doen waar ik blij van word, en ontspannen... Dat gun ik mijzelf . Maar ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is als ondernemende vrouw om tijd voor jezelf te nemen. Daarom geef ik creatieve workshops! Géén knutselclubje maar echt een workshop waar je een techniek leert en een product maakt waar je trots op bent en waar je blij van wordt. Een moment van aandacht en tijd voor jezelf om je batterij op te laden.

 

Van de workshops die ik geef krijg ik veel energie en ik ben een professionele en gepassioneerd docent en Mijn doel is om je een ontspannen en leerzame avond of middag te bezorgen waarin je jouw creatieve talent (her)ontdekt. Doordat de groepen klein zijn, max 10 personen, is er veel persoonlijke aandacht en zorg ik ervoor dat je thuis komt met een prachtig product en een nieuwe hobby die je met de opgedane kennis ook prima thuis kunt beoefenen. 

 

Bekijk de diverse workshops op deze site en gun jezelf tijd om op te laden en rust in je hoofd te creëren.  Investeer in jezelf en (her)ontdek je creatieve talent! Neem een vriend(in) mee en verbaas elkaar op creatief gebied. Ga naar de workshops pagina voor het aanbod en reserveer snel jouw plek, kom uit je hoofd in je handen!

 

Volg mij ook op insta: @peentyourdreams of facebook.com/peentyourdreams