De Braindump

Heb jij ook een brein vol ideeën?

Ik wel en daar ben ik heel blij mee maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik daardoor niet meer aan mijn werk toe kom! Omdat ik mijn ideeën niet wil vergeten blijven ze allemaal in mijn hoofd rondspoken en kan ik mij niet focussen op een taak. Ik vind het soms zelfs moeilijk om te beginnen en ga dan allemaal andere dingen doen. Ofwel uitstelgedrag vertonen. Daar word ik niet alleen onrustig van in mijn hoofd maar ook in mijn lijf en vaak slaap ik dan ook slechter. Dat kun je aanpakken!

 

Een braindump maakt mijn hoofd leeg zodat ik ook daadwerkelijk mijn mooie plannen kan gaan uitvoeren! Een braindump is niet een compleet projectplan. Het is meer een tijdelijke defragmentatie van je brein zoals ik het wel eens noem. Zoals je af en toe de computer ook moet 'defragmenteren' zodat alle processen weer wat sneller lopen, omdat je ruimte hebt vrijgemaakt op de harde schijf!

 Ik ben creatief coach voor vrouwen met ADHD. Of je nu een diagnose ADHD hebt of niet, als jij bij jezelf enkele of meerdere symptomen herkent en graag met jezelf in lijn komt of gewoon heel graag je artistieke en creatieve talenten wil ontwikkelen op een professionele manier, ben je bij mij aan het goede adres! 

 

Als professioneel creatief docent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je creatief te uiten. Je gevoelens en gedachten beeldend vormgeven is een belangrijk proces als je wil groeien, jezelf ontwikkelen. Het helpt je meer grip op je leven te krijgen. Daarnaast is het fijn om te kunnen ontspannen en heel leuk om iets moois te maken waar je trots op bent! Hiervan groeit je zelfvertrouwen dat is iets waar je nooit genoeg van kunt hebben! Heb jij interesse in creatieve coaching en wil je dat ik contact met je opneem, vul het formulier in. Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact op.