De Braindump

Een brein vol ideeën?

 

De braindump maakt je hoofd leeg zodat je productief aan de slag kunt. Het is geen compleet projectplan. Het is meer een tijdelijke defragmentatie van je brein. Zoals je af en toe de computer ook moet 'defragmenteren' zodat alle processen weer wat sneller lopen, omdat je ruimte hebt vrijgemaakt op de harde schijf!

Wil jij deze techniek ook eens uitproberen? Meld je hiernaast aan dan krijg je een link naar de mini cursus in je mail. Hiermee geef je meteen toestemming voor het af en toe toesturen van andere handige tips voor creatieve en soms te volle breinen! Je kunt je natuurlijk op elk gewenst moment ook weer uitschrijven hiervoor.


Ik ben creatief coach voor vrouwen met ADHD. Of je nu een diagnose ADHD hebt of niet, als jij bij jezelf enkele of meerdere symptomen herkent en graag met jezelf in lijn komt of gewoon heel graag je artistieke en creatieve talenten wil ontwikkelen op een professionele manier, ben je bij mij aan het goede adres! 

 

Als professioneel creatief docent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je creatief te uiten. Je gevoelens en gedachten beeldend vormgeven is een belangrijk proces als je wil groeien, jezelf ontwikkelen. Het helpt je meer grip op je leven te krijgen. Daarnaast is het fijn om te kunnen ontspannen en heel leuk om iets moois te maken waar je trots op bent! Hiervan groeit je zelfvertrouwen dat is iets waar je nooit genoeg van kunt hebben! Heb jij interesse in creatieve coaching en wil je dat ik contact met je opneem, vul het formulier in. Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact op.