Home » Aanbod » Powerboost

De workshop voor vrouwen met ADHD, inzicht in jezelf!


Als je druk bezig bent in de dagelijkse bezigheden heb je het niet zo door, toch ben je constant met jezelf in gesprek. Dat kan erg vermoeiend zijn. Meestal blijven negatieve gedachten in je hoofd spoken. Dat kunnen zelfs (negatieve)overtuigingen worden. Deze overtuigingen belemmeren je op den duur in je werk of studie of in relaties en veroorzaken (faal)angst en onzekerheid. Vooral de perfectionisten zullen dit herkennen! Uhm zijn er ook mensen die niet perfectionistisch zijn dan?! ;)

Waarschijnlijk weet je beter wat de mensen om je heen willen dan wat jij zelf wil. Je neemt de tijd om naar het verhaal van een vriendin te luisteren maar je maakt  geen tijd voor jezelf...  In de huidige stressvolle tijd waar je veel thuis werkt en weinig afstand kunt nemen kunnen die belemmerende gedachten de boventoon gaan voeren en een gevoel van somberheid en uitzichtloosheid veroorzaken. Tel daar de onzekerheid nog eens bij op en dan ben je aardig op weg om jezelf een beetje kwijt te raken…

Laat mij je handvatten aanbieden om jouw wensen weer inzichtelijk te krijgen met behulp van creativiteit en kleur. Keer terug naar je basis. Wat wil jij, waar wordt je gelukkig van? Ik help je de belemmerende overtuigingen te tackelen die je beeld vertroebelen. Samen zorgen we dat je een duidelijk beeld krijgt van wat jij graag wil en waar je blij van wordt.

Er is ruimte voor persoonlijke vragen, creativiteit en ontspanning in combinatie met aandacht voor jezelf. Kortom een heerlijke self-care workshop!

Je hoeft geen creatieve vaardigheden te hebben, het is wel handig als je niet bang bent voor wat kleur en mooie beelden!  Ik zorg voor alle materialen en technieken die we samen afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en wensen.


Petra van Peentyourdreams

Ik ben Petra Rekman

en ik gun jou  een boost in je zelfvertrouwen!

Wil jij ook 'wellen' in plaats van nieten?!

Ik heb besloten geen tijd te besteden aan hoe het niet moet! 'Doe niet zo druk!',  'niet zo dromen!', 'niet zoveel tegelijk doen'. Laten we niet vervangen door wel!

Ik was 'koningin aanpassen' maar raakte mijn zelfvertrouwen volledig kwijt...  Het was zo druk in mijn hoofd maar ik kon de ideeen niet uitvoeren. Was fysiek en geestelijk moe van het niet op de juiste plek zitten of voelen, maar ik kon 's nachts niet slapen omdat mijn brein dan op standje 10 ging!

Er was een burn-out nodig en de diagnose ADHD om tot inzicht te komen. Toen leerde ik mijn creativiteit in te zetten om ideeen, gedachten en gevoelens vorm te geven. Vanuit het hart via mijn hoofd in mijn handen. Met fouten want die mogen er zijn, daar leer je van!

'Koningin aanpassen' heb ik inmiddels van de troon verstoten. En nu ik mijzelf goed op de rit heb wil ik jou graag helpen met jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Daarvoor heb ik een hele mooie workshop ontwikkeld; de creatieve powerboost. Je gaat zelfvertrouwen opbouwen met behulp van creativiteit in een van mijn mooie workshops!


Ervaar de kracht van creativiteit

De creatieve powerboost zorgt ervoor dat je weer in lijn met jezelf komt. Dat je durft te vertrouwen op jouw intuïtie, je zelf vertrouwd en in je kracht gaat staan.

In het traject :

  • vervang je het woordje niet door wel! (dat kan ik... , dat lukt mij ....,  bij mij wordt het ... mooi)
  • maak je jouw eigen keuzes. Gewoon omdat die goed zijn!
  • werk je aan belemmerende overtuigingen.
  • vind je (h)erkenning in een veilige omgeving met andere vrouwen.
  • ga je naar huis met een mooi, positief en creatief werk.

 

Een een heerlijke creatieve self-care dag met lunch en een enorme power boost voor jezelf! Schrijf je snel in want het is nu echt de juiste tijd om te ontdekken waar jouw energie van gaat stromen, waar jij blij van wordt...


Géén knutselclubje maar echte  technieken leren, iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Ontdek de kracht van jouw creativiteit. En geef je zelfvertrouwen een enorme power boost!

Gun jezelf tijd om op te laden en rust in je hoofd te creëren. Investeer in jezelf en kom in je kracht.