De creatieve powerboost is een cursus voor vrouwen met een bruisend brein. Creatieve ideeen zat maar geen tijd of angst om ze ook te gaan uitvoeren? Doe mee aan de cursus en kom uit je hoofd in je handen.

Creatieve powerboost

De workshop voor vrouwen met een bruisend brein.


Heb je vaak 1001 ideeën in je hoofd die je niet uitvoert, of niet durft uit te voeren omdat je denkt dat iets niet kan of omdat je bang bent dat je niet (creatief) genoeg bent?

 

Angst voor het witte doek, of geen zin (en geld) om materialen te kopen waarvan je eigenlijk niet precies weet hoe je ze moet gebruiken? Geen zorgen, ik heb alles in huis en tijdens deze workshop kun je lekker experimenteren en ervaren wat je leuk vind onder mijn professionele begeleiding!

 

Ga echt aan de slag met jouw creatieve ideeën.

 

 


Petra van Peentyourdreams

Voor wie?

• Voor drukke ondernemende vrouwen die helder willen krijgen wat ze willen en daar tijd voor willen maken.

• Voor vrouwen die vast zitten in een blokkade door een burn-out of bore-out, door stress, depressieve gevoelens of ADD, ADHD etc.

• Voor vrouwen die zichzelf op een creatieve of artistieke manier willen ontwikkelen.

• Voor jou, als je uit je hoofd wil en meer in je handen!


Ervaar de kracht van creativiteit

De creatieve powerboost zorgt ervoor dat je daadwerkelijk aan de slag gaat en creatief werk gaat maken. Je heb genoeg ideeen en plannen maar op de een of andere manier komt het nooit tot iets maken. Omdat je misschien niet weet waar je moet beginnen of omdat je het zo druk hebt met werk en gezin dat je geen tijd maakt om creatief aan de slag te gaan. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen en welke materialen je nodig hebt.

 

In deze dagworkshop gaan we echt iets maken; een collage. Dit doen we aan de hand van kernwoorden, we gaan samen een geprek aan wat je graag wil en hoe je dat zichtbaar kunt maken.

In het traject :

  • vervang je het woordje niet door wel! (dat kan ik... , dat lukt mij ....,  bij mij wordt het ... mooi)
  • maak je jouw eigen keuzes. Gewoon omdat die goed zijn!
  • vind je (h)erkenning in een veilige omgeving met andere vrouwen.
  • ga je naar huis met een mooi, positief en creatief werk.

 

Een waardevolle creatieve self-care dag met lunch en een creatieve power boost!

Schrijf je snel in om te ontdekken waar jouw energie van gaat stromen, waar jij blij van wordt...


Wat gaan we doen?

* Experimenteren met collage-elementen.

Het zoeken naar afbeeldingen is een belangrijk onderdeel van deze workshop; je kiest afbeeldingen en woorden die bij je thema/onderwerp passen waardoor in het onderbewustzijn allerlei processen op gang komen.

* Symbolische betekenis van kleur en beeld leren herkennen en toepassen.

 

waarom kies je voor een bepaalde kleur of afbeelding? Daar zit een betekenis achter. Het leren herkennen van deze betekenis kan helpen de blokkade in het creatieve proces te doorbreken.

* Compositie, de invloed van de plaatsing en grootte van beeldelementen op de visuele presentatie.

 

Laat perfectie los, geef jezelf de ruimte om te experimenteren met materialen. Het proces van de collage maken is belangrijker dan het product.


Reviews creatieve powerboost

okt 2021 -  Anoniem:

Ik vind het uitgangspunt van je workshop waardevol: mensen stimuleren om zichzelf op een of andere manier creatief te gaan uiten. Je doet het ook op een heel betrokken en gezellige manier.  Ik vond de vaste opdracht om een collage te maken eigenlijk beperkend, dit sloot niet aan bij mijn verwachting van de eerste les. Ik had verwacht dat we meer bezig zouden gaan met uitzoeken van welke creatieve vorm bij je past, dat daar meer aanbod van keuzes in zou zijn. 

 

Okt. 2021 -  Hai Petra

Wij vonden het allebei een leuke cursus. Het heeft mij in ieder geval weer “een schop onder mijn kont” gegeven , om wat te gaan doen op creatief gebied en daar ben ik blij mee. Je hebt een kalmerende invloed op de mensen die in de groep zitten omdat je rustig blijft en leuke adviezen geeft , je bent duidelijk van alle markten thuis . De tip om iets te proberen met pastelkrijt zit nog in mijn hersenpannetje , en buiten dat , kom je met leuke ideeen om een werkstuk eventueel te verbeteren . Ik ben geen cursusmens , in die zin , dat als iemand over mijn schouder kijkt , ik daar erg onrustig van word , had ik bij jou niet.

Bij een vervolgcursus hoop ik er bij te kunnen zijn.

Aangezien wij noch op facebook noch op Instagram zitten , moet je dit maar als review gebruiken.

Misschien tot ziens , vriendelijke groeten Ingrid