De workshop voor vrouwen met ADHD om je zelfvertrouwen een boost te geven!


Petra van Peentyourdreams

Ik ben Petra Rekman

en ik gun jou  een boost in je zelfvertrouwen!

Wil jij ook 'wellen' in plaats van nieten?!

Sssst, Ik heb besloten geen tijd te besteden aan hoe het niet moet! 'Doe niet zo druk!',  'niet zo dromen!', 'niet zoveel tegelijk doen'. Laten we niet vervangen door wel!

Ik was 'koningin aanpassen' maar raakte mijn zelfvertrouwen volledig kwijt...  Het was zo druk in mijn hoofd maar ik kon de ideeen niet uitvoeren. Was fysiek en geestelijk moe van het niet op de juiste plek zitten of voelen, maar ik kon 's nachts niet slapen omdat mijn brein dan op standje 10 ging!

Er was een burn-out nodig en de diagnose ADHD om tot inzicht te komen. Toen leerde ik mijn creativiteit in te zetten om ideeen, gedachten en gevoelens vorm te geven. Vanuit het hart via mijn hoofd in mijn handen. Met fouten want die mogen er zijn, daar leer je van!

'Koningin aanpassen' heb ik inmiddels van de troon verstoten. En nu ik mijzelf goed op de rit heb wil ik jou graag helpen met jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Daarvoor heb ik een hele mooie workshop ontwikkeld; de creatieve powerboost. Je gaat zelfvertrouwen opbouwen met behulp van creativiteit en echt jij kan dat ook, ook al ben je niet creatief en heet je geen Picasso van je achternaam!


Ervaar de kracht van creativiteit

Creativiteit kan helend zijn als je in een dip zit of als je misschien al wat langer in zwaar weer zit. Als je jouw onzekerheid het roer over laat nemen en er dus niets meer uit je komt. Of je nou de diagnose ADHD hebt,  je in enkele of meerdere symptomen herkent of gewoon heel graag je artistieke en creatieve talenten wil ontwikkelen op een professionele manier, de creatieve powerboost zorgt ervoor dat je weer in lijn met jezelf komt. Dat je durft te vertrouwen op jouw intuïtie, je zelf vertrouwd en in je kracht gaat staan.

In het traject :

  • vervang je het woordje niet door wel! (dat kan ik... , dat lukt mij ....,  bij mij wordt het ... mooi)
  • maak je jouw eigen keuzes. Gewoon omdat die goed zijn!
  • werk je aan belemmerende overtuigingen.
  • vind je (h)erkenning in een veilige omgeving met andere vrouwen.
  • werk je een idee helemaal uit van begin tot eind, echt waar ik weet zeker dat jij het ook kan!
  • ga je naar huis met een mooi, positief en creatief werk.

 

Voor de pilot workshop op 30 augustus betaal je € 59.95. Een super aanbieding voor een heerlijke creatieve dag met lunch en een enorme power boost voor jezelf! Schrijf je snel in want er zijn maar 4 plekken beschikbaar in deze pilot daarna gaat de prijs naar € 79,95. 


Géén knutselclubje maar echte  technieken leren, iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Ontdek de kracht van jouw creativiteit. En geef je zelfvertrouwen een enorme power boost!

Gun jezelf tijd om op te laden en rust in je hoofd te creëren. Investeer in jezelf en kom in je kracht.