grafische afbeelding van een menselijk hart. oude schoolplaat in blauw en rood. Grote en kleine bloedsomloop

 

Kleur beïnvloedt hoe we denken, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. De natuur zit vol kleur. Hoe meer kleur je op je bord, hoe meer verschillende gezonde stoffen je binnenkrijgt

Elke dag je garderobe of je huis veranderen omdat je stemming verandert of je behoefte aan een andere kleur om je heen hebt is natuurlijk een zeer kostbare zaak. Je kan het zoeken in accessoires in een bepaalde kleur, zoals oorbellen of een ketting. Maar het kan veel makkelijker; met eten!

Groente en fruit is er in alle kleuren van de regenboog. Elk voedingsmiddel heeft een specifieke kleur met een specifieke energie en oefent daarmee invloed uit op ons energieniveau. Hoe mooi is dat?!

Download hieronder de poster met heel veel groente en fruit op kleur!

 

 

 


JJ Eten In Kleur Poster
PDF – 150,9 KB 303 downloads

Toch wel het werkboek bij Jouw Juni Exclusief bestellen?

Kan nog hoor, met korting zelfs!

Het werkboek is eigenlijk meer een online cursus die je als naslagwerk kunt gebruiken. Als je Jouw Juni exclusief doet krijg je elke hint, tip en truc van mij via je mail maar heb jij een werkboek met extra informatie en tussenstappen om jouw mindset zo goed mogelijk in de zomerstand te liften! Daarnaast mag je mij via dm of messenger vragen stellen of om meer tips en uitleg vragen. 1 op 1 coaching dus!

Kosten voor de exclusieve Jouw Juni zijn 35 euro. Nu halverwege de challenge voor de helft van de prijs dus voor 17,50!

Echt een investering die veel rendement gaat opleveren. Klik op de knop hieronder en bevestig je investering!