grafische afbeelding van een menselijk hart. oude schoolplaat in blauw en rood. Grote en kleine bloedsomloop

Investeer in jezelf en verbaas je over het rendement!

 

Het doel van Jouw Juni is om je met creatieve tips, trucs en inspiratie een mindlift te geven; je mindset met behulp van eenvoudige technieken positief beïnvloeden zodat je energieker, productiever en blijer wordt.

Bijna elke dag in juni mail ik je een opdracht, informatie of zomerse inspiratie. Bekijk in de agenda welke dagen je echt niet wilt missen! Besteed zo veel tijd aan Jouw Juni als je zelf wilt maar zie het als investering in jezelf. Meld je onder de agenda aan, dan ontvang je jouw agenda in je mail.

 


 Alsjeblieft,  jouw agenda!

Jouw Juni Agenda
PDF – 328,5 KB 301 downloads

Hoe werkt het?

  • Vanaf 2 juni mail ik jou gedurende de hele maand juni opdrachten, tips of instructievideo's, om jou deze zomer een heerlijke zomerse en productieve mindset aan te meten.  Ook post ik op insta en op facebook. Volg je mij daar al? Reageer op mijn posts, deel jouw werk of gedachten op jouw tijdlijn en geniet van de verbinding en creativiteit die je hier uit haalt. Als je iets post vergeet dan niet #JouwJuni en @peentyourdreams te taggen in je bericht. Elke week zoek ik een paar mooie tags uit om in mijn stories te laten zien!
  • Als je je hebt opgegeven hierboven krijg je een agenda met een overzicht van alle prompts. Je kunt net zo veel tijd in investeren als je zelf wilt. Het is niet erg als je opdrachten overslaat. Houd wel in gedachten dat meer tijd investeren meestal ook meer rendement oplevert! Maar eerder behaalde rendementen geven geen garantie voor de toekomst! Geloof me, deze gratis challenge gaat jouw beste investering ooit worden!
  • Aan het begin en eind van de challenge ga ik live in facebook. Aan het eind kun je samen met mij aan een opdracht werken, vragen stellen en verbinding maken met de andere deelnemers. Niets moet alles mag! Oh en kom vooral in de Peentyourdreams facebook groep want daar kun je mij live zien!
  • We trappen af op woensdag 2 juni met een live op facebook. Jouw Juni duurt tot 30 juni.

Wil je eigenlijk meer investeren? Meer begeleiding?

Er is ook een exclusieve challenge met werkboek met alle tips en opdrachten helemaal prachtig uitgewerkt. In het werkboek geef ik uitgebreide instructies, tips en voorbeelden. Er zitten ook sjablonen in voor als je liever meer focust op inhoud dan op het product. Dit is eigenlijk meer een online cursus die je als naslagwerk kunt gebruiken. Als je Jouw Juni exclusief doet krijg je elke hint, tip en tric van mij via je mail met extra instructies. Daarnaast mag je mij de hele maand juni via dm of messenger vragen stellen of om meer tips en uitleg vragen. Gewoon 1 op 1 coaching dus! Kosten voor de exclusieve Jouw Juni zijn 35 euro. Wow! een maand lang ondersteuning via dm voor maar 35 euro! Dat is een investering die jou heel veel rendement gaat opleveren. Klik op de knop hieronder en bevestig je investering!