grafische afbeelding van een menselijk hart. oude schoolplaat in blauw en rood. Grote en kleine bloedsomloop

Kleur je leven!

 

Maak gebruik van de kracht van kleur. Omring jezelf met kleur, leg een vrolijk gekleurde deken over de bank, hang gekleurde posters op. Breng kleur aan in je kleding, of als je daar niet van houdt draag oorbellen, armbanden, sjaals en een riempje in kleur. Echt instant effect. Het effect is nog krachtiger wanneer je de kracht van de kleur weet en wat deze kleur kan doen voor je mindset. Daar ga ik je deze week veel meer over vertellen.

 

Hier heb je in elk geval een mandala kleurplaat, inkleuren en ophangen en je hebt ook meteen een affirmatie erbij! Oh en tot slot wil ik je meegeven kleur ook eens lekker buiten de lijntjes! Word ik altijd heel vrolijk van!

 

 

 


Mandala Affirmatie
PDF – 73,0 KB 249 downloads

Wil je eigenlijk wel het werkboek bij Jouw Juni Exclusief?

Kan nog hoor, bestel snel hieronder! In het werkboek geef ik uitgebreide instructies, tips en voorbeelden. Er zitten ook sjablonen in voor als je liever meer focust op inhoud dan op het product. Dit is eigenlijk meer een online cursus die je als naslagwerk kunt gebruiken. Als je Jouw Juni exclusief doet krijg je elke hint, tip en tric van mij via je mail met extra instructies. Daarnaast mag je mij de hele maand juni via dm of messenger vragen stellen of om meer tips en uitleg vragen. Gewoon 1 op 1 coaching dus! Kosten voor de exclusieve Jouw Juni zijn 35 euro. Wow! een maand lang ondersteuning via dm voor maar 35 euro! Dat is een investering die jou heel veel rendement gaat opleveren. Klik op de knop hieronder en bevestig je investering!