grafische afbeelding van een menselijk hart. oude schoolplaat in blauw en rood. Grote en kleine bloedsomloop

Investeer in jezelf en verbaas je over het rendement!

 

Het doel van Jouw Juni is om je met creatieve tips, trucs en inspiratie een mindlift te geven; je mindset met behulp van eenvoudige technieken positief beïnvloeden zodat je energieker, productiever en blijer wordt.

Bijna elke dag in juni een prompt met een opdracht, informatie of gewoon iets moois. Besteed zo veel tijd aan Jouw Juni als je zelf wilt maar zie het als investering in jezelf.

Doe mee en roep jouw ‘summer vibes’ op! Geef je snel op hieronder.

 


Schrijf je hier in!

Ja heb je ook zin in summer vibes? Vul dan snel je naam en email in om gratis mee te doen aan Jouw Juni.  Je ontvangt een email met een agenda met alle prompts voor Jouw Juni, check je spam als je niets ontvangen hebt!

Wil je het exclusieve werkboek om mee te doen scroll dan even door naar onder om je op te geven voor Jouw Juni Exclusief.

Je staat dan meteen op mijn mailinglist maar hier kun je je op elk gewenst moment ook weer voor uitschrijven!


Hoe werkt het?


Als je je hebt ingeschreven ontvang je elke werkdag een #JouwJuni mailtje, deze kost ongeveer 2 minuten leestijd. Maar je mag natuurlijk veel langer blijven kijken en lezen! Je kunt zo veel tijd investeren in de opdrachten als je zelf wil. Het is niet erg als je opdrachten overslaat. Hoewel er een chronologische opbouw in de challenge zit maakt dit niet uit voor het verloop van de challenge. De weekenden houden we vrij. Dan kun je prompts inhalen of gewoon lekker genieten van andere summer vibes! 

Naast de mailtjes geef ik ook veel informatie en tips op social media. Ik zou het super leuk vinden als je daar ook eens kwam kijken en dan iets in de comments zet!
Tag mij @peentyourdreams en gebruik  #jouwjuni als je wat deelt op social media. Ik reageer altijd want geef jou graag nog meer tips en trucs voor die summer mind! Je helpt mij dan ook ontzettend want door jouw berichten over Jouw Juni wordt ik veel beter zichtbaar op social media en kan ik weer een beetje meer mijn dromen schilderen!  kom vooral in de Peentyourdreams Facebookgroep voor extra support!

Jouw Juni duurt tot en met 30 juni, daarna stoppen de dagelijkse mailtjes en kun jij zelf die summer vibes oproepen wanneer je maar wil!

 

 

 

Wil je eigenlijk wel meer investeren?

Er is ook een exclusieve challenge dan ontvang je een heerlijk zomers werkboek in je mail. In het werkboek geef ik uitgebreide instructies, tips en voorbeelden. Er zitten ook sjablonen in voor als je liever meer focust op inhoud dan op het product. Dit is eigenlijk meer een online cursus die je als naslagwerk kunt gebruiken. Als je Jouw Juni exclusief doet mag je mij de hele maand juni via dm of messenger vragen stellen of om meer tips en uitleg vragen. Gewoon 1 op 1 coaching dus! Kosten voor de exclusieve Jouw Juni zijn NU maar 35,- euro. Wow! een maand lang ondersteuning via dm voor maar 35 euro! Dat is een investering die jou heel veel rendement gaat opleveren. Klik op de knop hieronder en bevestig je investering!