Home » Home 2
Multipassionele vrouw, artistieke zelfontwikkeling, kunst workshops, creatief, multipassionate coach

life is art, peentyourdreams.

 

Het leven is kunst.  Ik geloof dat je groeit en gelukkiger bent als je naar je gevoel luistert en jouw eigen dromen schildert!

Als ervaringsdeskundige op gebied van onzekerheid, vermoeidheid, stress, burn-out en bore-out en ADHD maak ik creatieve cursussen voor vrouwen met een bruisend brein!

Ik heb ontdekt dat ik als multipotentialist en breed getalenteerde vrouw niet gelukkig ben zonder uitdaging en verwondering.
Ik heb nu eenmaal veel verschillende interesses en vaak een heel druk hoofd, maar ook een lijf dat af en toe vraagt om rust... Creatief bezig zijn zorgt bij mij voor evenwicht tussen denken, voelen en handelen

Wil je hier meer over weten? Klik op de knop hieronder.

 

Vervang niet  door wel!

 

Als 'koningin aanpassen' raakte ik mijn zelfvertrouwen op volledig kwijt...  Ik had (en heb) een hoofd vol ideeen maar kon ze niet uitvoeren. Was fysiek en geestelijk moe van het niet op de juiste plek zitten of voelen, maar ik kon 's nachts niet slapen omdat mijn brein dan op standje 10 ging!

 

Toen ik besloot geen tijd te besteden aan hoe het niet moet! 'Doe niet zo druk!',  'niet zo dromen!', 'niet zoveel tegelijk doen',  leerde ik om mijn creativiteit in te zetten om ideeen, gedachten en gevoelens vorm te geven. Vanuit het hart via mijn hoofd in mijn handen. Met fouten want die mogen er zijn, daar leer je van!

 

'Koningin aanpassen' heb ik inmiddels van de troon verstoten. En nu wil ik jou graag helpen met jouw bruisende brein. Daarvoor ontwikkel ik workshops die jouw het zelfvertrouwen geven om die creatieve ideeen ook te gaan uitvoeren.

 

 


Naast inspirerende kunst cursussen geef ik ook in-company art workshops in onderwijs en bedrijfsleven.
 Deze workshop is voor mensen met symptomen van stress en oververmoeidheid, verveling, burn-out, bore-out, multipassionates en AD(H)D. Heb je interesse in een training laten we dan een afspraak maken om te kijken welk traject het beste past. Lees meer...

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over creatieve coaching voor ondernemende vrouwen met een druk hoofd!?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ik ga je niet spammen, beloofd! En zal nooit je gegevens delen. Ongeveer eens per maand krijg je een mailtje met creatieve  inspiratie en interessant nieuws. Natuurlijk kun je je op elk gewenst moment weer uitschrijven.