Kies je verwondering

workshop

Kunst en cultuur workshops voor; basisonderwijs, Speciaal onderwijs, onderbouw voortgezet onderwijs. Actieve maak lessen, geschikt voor alle groepen en niveaus. De workshops kunnen worden afgestemd  op elk gewenst vakgebied, school thema of aansluiten op lopende IPC-projecten. Topografie, geschiedenis, biologie, filosofie, taal, rekenen, 21ste-eeuwse vaardigheden de mogelijkheden voor vakoverstijgend werken met kunst en cultuur als uitgangspunt zijn onuitputtelijk.

 

1.5 tot 3 uur durende creatieve/kunst workshop.  Diverse thema’s zoals de seizoenen, technieken, landen en culturen kunnen worden verbonden aan een kunstenaar of stroming en helpen met creatief denken en ontdekkend leren.

 

Prijs; 249,-

(excl. materiaalkosten) 

 

kunstproject

Op maat gemaakte kunstprojecten. Ter vervanging voor korte of langere tijd. Voor werkdrukverlaging. Speciale begeleiding van leerlingen van NPO gelden. De verwonderkamer past ieder project aan op de hulpvraag. Topografie, geschiedenis, biologie, filosofie, taal, rekenen, 21ste-eeuwse vaardigheden de mogelijkheden voor vakoverstijgend werken met kunst en cultuur als uitgangspunt zijn onuitputtelijk en geven ruimte tot het ontdekken van de eigen talenten van iedere leerling.

 

356,- Per dagdeel of € 425,- voor beide dagdelen. In de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden gegeven. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.

 

Prijs: € 356,-

(excl. materiaalkosten)

 

Voor een langlopend lesproject of een kunstproject op maat maak ik graag een prijsopgave na overleg.

 

leerlijn

Teach the teacher visievorming kunst en cultuur. Doorlopende leerlijn. Inspiratie training voor het team. Studiemiddag, teambuilding, inspiratie nodig voor de creatieve vakken? Een thema, cultureel erfgoed of burgerschap, in de verwonderkamer raak je samen met je collega's geïnspireerd en verwonderd en maak je een vliegende start met de opzet van een schoolbreed gedragen visie op kunst en cultuur. Of de start van een doorlopende leerlijn.

 

Team inspiratiesessie voor max. 15 deelnemers. 3 uur (30 min. verwonderende intro presentatie, daarna actief in werkgroepen aan de slag. 30 min afronding.) Digitaal verslag met tips en ideeën. Mogelijkheid tot vragen stellen via mail tot 1 maand. Ook mogelijk online in teams te doen)

Prijs: 759,-