Home » Affirmatie workshop

Online workshop affirmatie maken

Speciaal voor de #wereldADHDbijvrouwendag...


Omdat we helaas niet live konden workshoppen op 14 oktober 2020 heb ik een mega sprong uit mijn comfortzone gemaakt en heb ik een video opgenomen en ge-edit. Jawel mijn eerste! Nog niet perfect maar zoals ik zelf altijd roep; start before you're ready! En f#%ck perfect!

Vul je gegevens hiernaast in en je kunt aan de slag!Ik ben creatief coach voor vrouwen met ADHD. Of je nu een diagnose ADHD hebt of niet, als jij bij jezelf enkele of meerdere symptomen herkent en graag met jezelf in lijn komt of gewoon heel graag je artistieke en creatieve talenten wil ontwikkelen op een professionele manier, ben je bij mij aan het goede adres! 

 

Als professioneel creatief docent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je creatief te uiten. Je gevoelens en gedachten beeldend vormgeven is een belangrijk proces als je wil groeien, jezelf ontwikkelen. Het helpt je meer grip op je leven te krijgen. Daarnaast is het fijn om te kunnen ontspannen en heel leuk om iets moois te maken waar je trots op bent! Heb jij interesse in creatieve coaching en wil je dat ik contact met je opneem, vul het formulier in. Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact op.