Online workshop affirmatie maken

Wat zijn affirmaties eigenlijk? Affirmaties zijn teksten die je overtuigingen sterker maken. Het zijn complimenten aan jezelf. Ze geven je energie en kunnen ervoor zorgen dat je op een positievere manier (over jezelf) gaat denken. Door de tekst vaak te herhalen of vaker te zien, worden de versterkende teksten onderdeel van het onderbewustzijn. Wat je denkt, hoort en zegt vormt je werkelijkheid. Maar let op zo werkt het ook met negatieve gedachten, zoals ik ben niet genoeg of ik kan het niet... Kies je teksten dus bewust positief en opbouwend hiermee creëer je vertrouwen in jezelf.

Je kunt teksten verzinnen om jezelf te motiveren om dromen te realiseren of om lekkerder in je vel te zitten. Dus maak een mooie affirmatie voor jezelf en 'do what you love'.

Weet je er geen, kijk gerust even op mijn pinterest bord: word...

Een cadeautje voor jou, omdat ik daar blij van wordt!


Ik heb  een workshop-video opgenomen en ge-edit. Jawel mijn eerste! Zeker nog niet perfect maar zoals ik zelf altijd roep; f#%ck perfect! Omdat ik jou graag wil laten mee groeien met mijn creatieve zelf ontwikkelingsreis mag jij deze video cursus gratis doen!

Vul je gegevens hiernaast in en je kunt meteen starten.

Vind je het leuk, ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer? Klik dan op de button hieronder en bekijk mijn aanbod.Ik ben creatief coach voor vrouwen met ADHD. Of je nu een diagnose ADHD hebt of niet, als jij bij jezelf enkele of meerdere symptomen herkent en graag met jezelf in lijn komt of gewoon heel graag je artistieke en creatieve talenten wil ontwikkelen op een professionele manier, ben je bij mij aan het goede adres! 

Als professioneel creatief docent en ADHD-ervaringsdeskundige, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je creatief te uiten. Je gevoelens en gedachten beeldend vormgeven is een belangrijk proces als je wil groeien, jezelf ontwikkelen. Het helpt je meer grip op je leven te krijgen. Heb jij interesse in creatieve coaching en wil je dat ik contact met je opneem, vul het formulier in. Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact op.