Home » Aanbod » creatieve coaching

Life is art, paint your dreams!

Ben jij  boos, bang, moe, uitgeput, overspannen, druk in je hoofd? Heb je AD(H)D een burn-out of je hebt het altijd prima gered maar nu weet je het niet meer?

Aan veel klachten werk je misschien, in de sportschool, met een coach of een psycholoog of de huisarts etc. Maar daarmee pak je vaak alleen de meest urgente en praktische problemen aan, zodat je snel weer in kunt functioneren op je werk of thuis.Het woord functioneren zegt het eigenlijk al... Maar je wil niet alleen functioneren je wil leuk leven en genieten!

Omdat de onderliggende problemen blijven bestaan is de kans reëel dat je binnen niet al te lange tijd opnieuw tegen jezelf aanloopt en je afvraagt waar doe ik het allemaal voor?

Dat komt doordat er meestal belemmerende overtuigingen in je systeem zijn vast gaan zitten die ineens die emmer weer doen overlopen....Of het water aan je lippen zetten! Het is niet alleen even erg druk thuis of op je werk. Het ligt niet aan die nare collega of je baas die je kwaliteiten niet ziet. Er zit veel meer. Omdat je niet precies weet waar het aan ligt of omdat je vindt dat je niet genoeg doet of niet luistert naar alle (goedbedoelde) adviezen, blijf je aanmodderen en voel je je niet tevreden of happy...

 

Heb je wel eens aan creatieve coaching gedacht? Hiermee hoef je helemaal niet te wachten tot je helemaal opgebrand bent maar je kunt juist ook beginnen met creatieve coaching voordat je uitgeput en opgebrand bent!

 

In een persoonlijk coachings-traject begeleid ik je om daadwerkelijk dat te doen waar je blij van wordt en waar je steeds niet aan toe komt. Via creatieve projecten krijg jij inzicht in jezelf, wat wil jij? Door het visueel te maken kom je uit je hoofd en in je handen en ga je mooi werk maken waar je blij van wordt!  Je ontwikkeld je creatieve talent en verdiept je in jezelf en daardoor sta je steviger in je schoenen. Je krijgt een doel voor ogen dat je zelf hebt gecreëerd en visueel hebt gemaakt! Je haalt hier voldoening uit en zal al snel gaan merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Dat je confrontaties of stress beter aankan.

 

Heb je hier interesse in en wil je dat ik contact met je opneem over de mogelijkheden?

 

Vul dan het contactformulier in. Dan neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.

 

Overzicht aanbod


Wat heb je aan een workshop bij mij?

- Je hebt jezelf tijd gegeven om iets te doen waar je blij van wordt, heel belangrijk en kan voor verrassende inzichten zorgen, dus wees gewaarschuwd!

- Je maakt een product, helemaal zelf met jouw twee handen en je creatieve geest! iets moois!

- Je hebt vaardigheden geleerd zodat je thuis verder kunt met doen waar jij van houdt en blij van wordt.

- Je bent uit je hoofd gekomen om met je handen de weg naar je hart te vinden! En hierdoor ben je meer ontspannen en gelukkiger!

 

Zo gaat het tijdens een workshop:

- Jij bepaald waar je begint, als beginner of gevorderde... Ik zorg voor alles wat je nodig hebt.(om te kijken welke cursus of welk niveau voor jou het meest geschikt is kunnen we even mailen met elkaar!)

- Je gaat een versnelling lager, ontspant en creëert ruimte en inzicht in wat jij belangrijk vindt en wat je daar verder mee wil.

- Je gaat pragmatisch aan de slag, een duidelijke lesopbouw zorgt ervoor dat je daadwerkelijk iets maakt! En hier geld natuurlijk net als met alle dingen in het leven, hoe meer je oefent hoe beter je wordt!

 


Géén knutselclubje maar echt een  techniek leren en iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Raak geïnspireerd, maak tijd voor jezelf jezelf om te ontspannen en voor persoonlijke groei.


Creatieve coaching, wat is dat?

Heb je zorgen of voel je je depressief, overbelast heb je AD(H)D, burn-out of depressieve klachten? Of voel je dat je het even allemaal niet meer weet, dat het veel is dat je tegen grenzen aan loopt... Denk dan eens aan creatieve coaching en ontdek de kracht van creativiteit.

Vaak heb je ideeen of gevoelens die je niet precies kunt verwoorden. Maar zoals het gezegde luidt; een beeld zegt meer dan duizend woorden! Dus ga aan de slag met jouw creativiteit. Visualiseer je wensen en creëer jezelf weer blij!  Ben je bang dat je niet creatief bent? Ik denk dat iedereen creatief is euh... ik weet dat iedereen creatief is! En niet iedereen is Picasso of Rembrandt maar wil je dat? Het is namelijk veel leuker om jouw eigen stijl te ontdekken! En daar help ik je graag bij.

 

Dromen Denken Doen, creatieve coaching helpt je doelen visueel maken