Home » over mij 1

Ontspannen met lijntjes


Wil je meer tijd voor jezelf? Creatiever zijn?

Vind jij het ook moeilijk tijd voor jezelf te maken? Kun je moeilijk ontspannen? Heb je een druk hoofd?  In mijn creatieve coaching traject help ik ondernemende vrouwen met burn-out of bore-out, ADHD, overgangsklachten of andere problemen uit hun creatieve blokkade door ze in kleine stapjes hun creatieve talent te laten (her)ontdekken.

Wil je graag maar heb je de juiste materialen niet? Met de complete creatieve pakketten kan je meteen aan de slag. Mooie materialen en heldere instructie zorgen voor prachtige resultaten. Ja ook bij jou! Misschien denk je dat jij niet zo creatief bent... Maar samen zorgen we ervoor dat je iets moois maakt waar je trots op kunt zijn! De opgedane kennis kun je daarna ook prima zelfstandig beoefenen.

Petra van Peentyourdreams

Petra Rekman

eigenaar van Peentyourdreams

Ontspannen, je zen vinden. De drukte in je hoofd los laten... Je weer de baas voelen over je emoties. Dat kan allemaal met behulp van creativiteit!
Als professioneel creatief docent met ADHD weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je creatief te uiten. Je gevoelens en gedachten vormgeven is een belangrijk proces om te groeien, jezelf te ontwikkelen en meer grip op je leven krijgen. Laat je door mij inspireren en kom vanuit je hoofd in je handen. Krijg inzicht en ontspan. Daarnaast is het gewoon heel leuk om iets moois te maken waar je trots op bent!


Hele leuke workshop Handlettering gevolgd bij Petra (Peent Your Dreams). Het was gezellig en ik heb er veel van geleerd. Als resultaat had ik een mooi doek met tekst. Een aanrader voor een leuke avond voor jezelf!

Hele leuke en leerzame workshop JOURNALING gevolgd bij Petra. Petra is heel toegankelijk en stelt je op je gemak, want ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten van deze workshop, maar ik ben geïnspireerd en doe er nu thuis ook aan. Ik ga zeker nog vaker een workshop volgen bij Petra!

Géén knutselclubje maar echt een  techniek leren en iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

creatieve pakketten zijn een ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan thuis. Met een mooi zelfgemaakt product als bonus!

Ontspan, verdiep en groei... Kom  vanuit je hoofd in je handen. Creatieve coaching zorgt dat je uit je uit je hoofd komt in een creatieve flow.

Gun jezelf tijd om op te laden, kom uit je hoofd in je handen. Laad op en geniet van nieuwe creatieve inzichten op diverse gebieden!

Raak geïnspireerd en verras jezelf en anderen met een prachtig eindproduct waar je trots op bent.

gun jezelf tijd om op te laden en rust in je hoofd te creëren. Investeer in jezelf en (her)ontdek je creatieve talent. Laat je inspireren!