Home » e-zine (H)art

Het hart

Eeuwenoud symbool voor het leven en de liefde.

Met Valentijnsdag in aantocht zie ik het rode hart op vele manieren voorbij komen. Ook heb ik al heel wat harten voorbij zien komen in deze corona tijd. We hadden #hartvoordezorg en wilden elkaar een hart onder de riem steken met kaartjes met een hart er op.

Waar komt het hartsymbool vandaan en hoe wordt het verbeeld in de kunst? Ik deed een onderzoek naar de herkomst en het gebruik van het hart als metafoor. Ik vond zo veel inspiratie en prachtige afbeeldingen die ik verzamelde in een interactief e-zine; een ode aan het hart.

Ode aan het hart, een interactief magazine. alles over het hart. Mooi cadeau voor Valentijnsdag.

Het e-zine is binnenkort verkrijgbaar via mijn webshop. Prachtig om cadeau te geven aan een geliefde of aan een dierbare.

Voor 17,- euro heb je een origineel en hartverwarmend geschenk, boordevol informatie over het hart. Wetenschappelijk, geschiedenis, kunst, weetjes en zelfs creatieve opdrachten! Iedereen kan naar hartenlust genieten van dit document!

 

De eerste vijf personen die een reactie achterlaten krijgen dit prachtige interactieve document voor de earlybird prijs van 15,- euro.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.