Home » Aanbod » wereldadhdbijvrouwendag

Wereld ADHD bij Vrouwen Dag – Het Live Event!

Een live event voor en door ADHD-vrouwen!

Er zijn workshops, een hot seat sessie, super veel informatie over ADHD bij vrouwen (want dat is echt anders dan ADHD bij mannen!) en natuurlijk staat de hele middag bol van de onderlinge herkenning. Want daar doen we het voor!

Ben jij erbij, op deze aller- aller- allereerste Wereld ADHD bij Vrouwen Dag?

 

datum: woensdag 14 oktober 2020

tijd: inloop v.a. 13:15 – 17.00 uur

locatie: Oase Centrum, Amstellaan 2b, 1442 RX Purmerend

kosten: 47,- per ticket, kom je samen betaal je 80,- voor twee tickets!

Dit is voor ALLE vrouwen ter wereld die ADHD hebben!

De hele maand oktober staat in het teken van bewustwording rondom ADHD.  Alleen in Nederland staat deze ADHD awareness month nog niet echt op de kaart. Laat staan dat er aandacht is voor ADHD bij vrouwen. Dat kan toch echt anders vinden wij;  Eveline Roux van ADHDbijvrouwen en Petra van Peentyourdreams dus voor 2020 staat de aller- aller- allereerste Wereld ADHD bij Vrouwen Dag op de kalender!

En wat voor een dag! Er is een prachtig afwisselend programma met voor ieder wat wils. Een dag met leerzame lezingen, diverse workshops en natuurlijk een hapje en een drankje. Een feest van (h)erkenning! Een heerlijke dag voor jezelf geheel verzorgd met hapjes en drankjes en een heuse goodiebag! (die vind ik natuurlijk de topper van de dag!)

 

Geheel des ADHD’s willen we het groots aanpakken en maken we er een dag van die binnen een paar jaar net zo bekend gaat zijn als Wereld Vrouwendag in maart! De Wereld ADHD bij Vrouwen Dag draagt bij aan het doel om je als vrouw positief uit te spreken over je eigen ADHD en het taboe te doorbreken door middel van kennisoverdracht.

Heb jij op de een of andere manier te maken met ADHD of heb je het zelf, koop dan snel je ticket voor deze dag! Kom je met een vriendin dan krijg je een mooie korting. Wij kijken er naar uit jou te verwelkomen op deze mooie dag!