‘You are what you keep.’ -Picasso

Ik verzamel, in mijn gezin noemen ze het hoarden... Maar ik noem het mijn zesde zintuig voor mooie dingetjes. Bijvoorbeeld in vakanties ben ik die toerist die nog een extra foldertje pakt of meteen mijn kopje van het schoteltje trekt omdat er zo’n mooi kanten rondje (hoe noem je zo’n ding?) onder ligt! Ik hou vooral heel erg van vintage plaatjes,  daar kan ik nooit genoeg van krijgen.
Dus ik heb veel!!!

Een stapeltje op mijn bureau... in de archiefkast een la vol, op zolder nog dozen vol! Poëzieplaatjes, luciferdoosjes plaatjes, stickertjes, postzegels... Dit is geen rommel, voor mij zijn het mijn tastbare herinneringen.  En ik maak er de mooiste kunstwerken mee. Het leuke is overal zijn beelden, elke dag zie ik ik wel een leuk grappig, lief of mooi ‘plaatje’ voorbij komen, een beeld dat me raakt of een glimlach op mijn gezicht tovert en soms ook een traan...

Petra van Peentyourdreams

Petra Rekman

eigenaar van Peentyourdreams


Laat mij dus maar schuiven met die mooie plaatjes!

Naar eigen smaak, stijl en kleur een heel mooi en persoonlijk kunstwerk samenstellen. Zo maak ik mijn paneeltjes, soms met vreemde combinaties van stijl en kleur maar zo divers dat je er elke dag weer iets nieuws in ziet. Iedereen zegt er ook altijd iets van als ze mijn paneeltjes aan de wand zien hangen in de woonkamer.

Jij kunt ook zo'n eyecatcher voor aan de wand maken. Met een paar paneeltjes aan de muur of staand (ze zijn 18mm dik dus kunnen ook staan) heb je al een prachtig ‘plaatje’! Als je de techniek door hebt zijn de mogelijkheden oneindig, en ik leer je die techniek! Je hoeft niet te kunnen tekenen of super creatief te zijn, als je maar mooie plaatjes bij elkaar kunt zoeken. En kunt knippen en plakken. Ik verzeker je dat je naar huis gaat met de eerste twee paneeltjes, de start van een kunstwerk en een nieuwe hobby!

 

Géén knutselclubje maar echt een  techniek leren en iets maken waar je trots op bent en waar je blij van wordt.

Raak geïnspireerd en verras jezelf en anderen met een prachtig eindproduct waar je trots op bent.