Creative journaling; op een creatieve manier je gedachten vastleggen...


Een creatieve manier om ervaringen en gebeurtenissen te verwerken en meer inzicht te krijgen in jezelf is werken in een journal. Dit kan door schrijven maar ook door schilderen, plakken, tekenen, etc.  Schrijf, schets of teken je hoofd leeg. Slaapt niet alleen rustiger met een leeg hoofd maar werkt ook positief op je creativiteit en daardoor op je productiviteit. Win Win toch?!

Wil je wel maar heb je de juiste materialen niet? Of weet je niet waar of hoe te beginnen?

Tijdens deze workshop neem ik je bij de hand en leer ik een aantal technieken waarop je in een journal kunt werken. Er zit er altijd wel een bij waarmee jij uit de voeten kan, ook als je niet heel erg creatief bent! Ik zorg dat je een begin maakt, je zal zien dat je geïnspireerd raakt en al snel je eigen methode ontdekt en dat dat heerlijke momenten van ontspanning en inzicht opleveren.

 

Petra van Peentyourdreams

tekening in journal


Ben blij, verrast met het journal. Het is een leuk cadeau pakket om te geven (over de post verstuurd naar 2 nichtjes). En ik heb mezelf er toen ook 1 gegeven.
Blij met dit cadeau aan mezelf. Ik schilder graag.

Hele leuke en leerzame workshop JOURNALING gevolgd bij Petra. Petra is heel toegankelijk en stelt je op je gemak, want ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten van deze workshop, maar ik ben geïnspireerd en doe er nu thuis ook aan. Ik ga zeker nog vaker een workshop volgen bij Petra!

Ook creatief zijn als je geen natuur talent bent, dit is juist om te experimenteren en te ontdekken wat jij leuk vindt.

Ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Niets moet, alles mag, hoe wil jij het? Laat je perfectie lekker los...

Ontspan, verdiep en groei... Kom vanuit je hoofd in je handen. Even een paar minuutjes creatief zijn kan al heel fijn zijn.