Home » Aanbod » Creatieve DIY pakketten

Creatieve pakketten

Rare tijd nu met alle corona maatregelen... Tijd waarin we veel moeten verwerken. Gun jezelf daarom tijd om op te laden en rust in je hoofd te creëren. Creatief zijn kan je daar goed bij helpen.  Ontspan, verdiep en groei... Kom in een flow; vanuit je hoofd in je handen.

Deze creatieve pakketten zijn een ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Een avondje uit, maar dan thuis! Samen zorgen we ervoor dat je een prachtig product maakt en een nieuwe hobby ontdekt die je met de opgedane kennis ook prima kunt blijven beoefenen. Kies een pakket en verbaas jezelf met het moois dat je maakt! Ik kijk er naar uit om je te inspireren!

Kijk jij ook zo uit naar de tijd dat we weer aan sociale activiteiten kunnen deelnemen. Dat we weer een workshop kunnen doen met meerdere personen? Wil je op de hoogte blijven wanneer ik weer workshops geef? Schrijf je dan even in voor mijn nieuwsbrief, ik ga je niet spammen, beloofd! Ik geef ook niemand je gegevens, ik stuur ongeveer eens per maand een creatieve update met leuke extraatjes en inspiratie.

Hieronder staan de workshops bij mij thuis, op het moment geef ik alleen de paneeltjes workshop klik op de link om de beschikbare data te bekijken. Natuurlijk geef ik deze workshop volgens alle richtlijnen van het RIVM. Dit is ook de reden dat er maar drie plekken zijn per datum. Veiligheid voorop!